Coach

 

Werkwijze

Naast mijn wetenschappelijke kennis als psycholoog gebruik ik lichaamsgerichte technieken. Ik observeer, vraag door, voel mee, hou een spiegel voor en help je je eigen onbewuste patronen bewust te veranderen. Mijn klanten zijn mannen en vrouwen van hoog tot laag in organisaties, van jong tot oud. Zowel zakelijk als particulier. Individueel en teams. Het enige wat ik van je vraag is dat je durft te voelen als je met mij werkt. Mensen die lichter en energieker willen leven, help ik graag!

Individueel

Tijdens het intakegesprek bespreken we waar je aan wil werken. We doen gemiddeld rond de acht sessies van anderhalf uur. We werken met wat er op dat moment speelt in je leven. Dat kan iets actueels zijn op je werk, maar ook privé. Door telkens vanuit een andere hoek af te pellen waar je tegenaan loopt, komen we uit bij de kern: waar het écht om draait. Het zijn de terugkerende patronen en overtuigingen die je belemmeren. Datgene waardoor je denkt: ‘Ojee, daar is ‘ie weer!’ Door je van die patronen bewust te worden en wat in je lichaam is opgeslagen, kun je je eigen verhaal herschrijven. Er iets anders voor in de plaats zetten. Dan ga je van puur ‘weten’ naar échte verandering. Naar persoonlijke groei.

Teamcoaching

Je komt jezelf het meeste tegen in interactie met anderen. Daarom kan samenwerken soms zo lastig zijn. Vaak stagneert het binnen een team omdat mensen zich niet goed kunnen verbinden. Dat kan door van alles komen: angst, onzekerheid, bescheidenheid, dominantie, wantrouwen. Om een team optimaal te laten functioneren is het nodig dat iedereen zichzelf goed kent én weet wat de beste manier van verbinden is met een ander. Dat vraagt om vertrouwen, lef, loslaten, verantwoordelijkheid nemen én geven. Als je je hierin als team ontwikkelt, haal je het maximale uit het geheel.

Ik werk bij voorkeur samen met een vaste, mannelijke collega. Wij hebben allebei een achtergrond als militair bij het Ministerie van Defensie. We halen de meest bruikbare ingrediënten uit ons Defensieverleden om teams te helpen bij het behalen van hun doelen. We verbinden in onze training heel expliciet hoofd en lichaam; we komen letterlijk in beweging. Weinig praten, veel ervaren en voelen door te dóén. Vragen die aan bod komen: Hoe sta je en waar sta je voor/achter? Hoe kan je stevig en ontspannen staan, zodat je kunt meebewegen met wat er is? Wat betekent veerkracht voor jou en jouw team? Maar ook: ben ik nog verbonden met mijzelf en wat ík wil, los van de rest?

Vrijblijvend intakegesprek?

Kyra Timmerman
Coach • Psycholoog

info@puurtimmerman.nl

of bel +31 (0)6 24 60 30 42


V-circkel Academie

Locatie

Mijn coachingspraktijk is gevestigd op Landgoed Zonnestraal. Het is een voormalig sanatorium dat ontworpen is door de architect Duiker, prachtig gelegen midden in de bossen tussen Hilversum en Loosdrecht.

Landgoed Zonnestraal
Hoofdgebouw
Loosdrechtse Bos 15-17
1213 RH Hilversum
Google Maps

 
Kyra Timmerman
Coach
Psycholoog